آیت‌الله حاج شیخ منصور (عبدالرحیم)ابراهیمی جرجانی

گزارشاتی از جلسه ثقلین، خانه امام هادی علیه‌السلام و برخی از دیگر جلسات استاد

آیت‌الله حاج شیخ منصور (عبدالرحیم)ابراهیمی جرجانی

گزارشاتی از جلسه ثقلین، خانه امام هادی علیه‌السلام و برخی از دیگر جلسات استاد

آیت‌الله حاج شیخ منصور (عبدالرحیم)ابراهیمی جرجانی
قال الله تبارک و تعالی: قد افلح من زکاها و قدخاب من دساها و قال رسول الله صلی الله علیه و آله: انما بعثت لاتمم مکارم الاخلاق. همه می دانیم که اخلاق گم شده روزگار ماست و این سایت برای ارائه سخنان استاد اخلاق و عرفان محدث و فقیه و عارف بالله حاج شیخ منصور (عبدالرحیم) ابراهیمی جرجانی راه اندازی شده است. عرفان ما برگرفته از ادعیه و سخنان معصومین علیهم‌السلام است که در مصباح الشریعه، مفاتیح الجنان، چهل حدیث امام خمینی رضوان الله علیه و سایر کتب روایی گنجانده شده است. تنها شرطش این است که از دو لب معصوم علیه‌السلام صادر شده باشد و بس. ولی بدون استاد و مرشد به جایی نخواهی رسید. اگر خواستید با استاد اخلاق و عرفان آیت‌الله جرجانی صحبت کنید و از ایشان دستورالعمل بگیرید کافی است گوشی تلفن را بردارید و با شماره 32220851-051 تماس بگیرید. جلسات منزل استاد سی و چند سال است که در شب‌های پنج‌شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در مشهدالرضاعلیه‌السلام خیابان آیت الله بهجت 7-پلاک2/13 برگزار می‌شود که شما می توانید حضورا خدمت استاد برسید و از بیانات شیوای ایشان بهره ببرید.
پیام های کوتاه
آخرین نظرات

گزیده‌هایی از سخنان استاد آیت‌الله جرجانی در مسجد اباالفضلی پنج تن نیمه شعبان 1434ق. برابر با 3/4/1392

بسم الله الرحمن الرحیم

عن أبی عبدالله علیه‌السلام قال: قال رسول الله صلی الله علیه و آله: أربع من کُنَّ فیه و کان من قرنه إلی قدمه ذنوباً بدلّها حسناتٍ، الصدق و الحیاء و حسن الخلق و الشکر. «کافی، ج2،ص 107، ح7».

امام صادق علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و اله نقل کرد که آن حضرت فرمود: چهار خصلت است در هر کس باشد اگر از فرق سرش تا سر انگشت پایش گناه باشد خدا همه آنها را تبدیل به ثواب و کارهای خوب می‌کند، راستگویی، حیا، خوش خلقی و شکر.

1-صداقت: قران می‌گوید: کونوا مع الصادقین. همراه با راستگویان باشید. یعنی انسان هرگز به خودش و سایرین دروغ نگوید، راست بگوید. در روایت است وقتی دروغ از دهان انسان بیرون می آید گند و وبویی از دهان انسان بیرون می رود و به عرش خدا می خورد. حاملان عرش خدا می گویند: خدا لعنتت کند. این چه کسی بود دروغ گفت عرش خدا را به گند و بو کشید؟ دارد: جرمی معادل با هفتاد زنا برای یک دروغ در پرونده دروغگو می نویسند.

2-حیا: منشأ حیا معرفة الله و معرفة الرسول و معرفة الامام است. یعنی وقتی انسان خدا، ملایک و انبیاء را می‌بیند و حضور اینها را لمس کند دیگر هرگز نه حرف بد می‌زند و نه کار بد می‌کند.   

3-خوش اخلاقی: تصمیم بگیریم خوش اخلاق و خوش خلق و خوش برخورد بشویم. پیامبر فرمود: إنی بعثت لأتمم مکارم الأخلاق، صالح الأخلاق، محاسن الأخلاق.  پیامبر فرمود: فردای قیامت که بشود نزدیکترین شما به من کسی است که خوش اخلاق و خوش برخورد باشد. بیش از دوازده هزار روایت درباره اخلاق آمده است.

4-شکر: کسی که تصمیم بگیرد شاکر باشد.

شکر بر سه قسم است، لفظی و زبانی، عملی و توحیدی. شکر زبانی این است که هر وقت یک نعمتی به انسان رسید یا یک بلایی از انسان برطرف شد با زبان شکر خدا را بنماید و بگوید: شکراً لله. شکر زبانی خیلی آسان است، ولی شکر عملی بهتر است.

دوم شکر عملی و آن این است که هر نعمتی را در جای خودش مصرف کند و سوم که از همه سخت‌تر است شکر توحیدی است و آن این است که هر نعمتی را از خدا ببیند.

به دریا بنگرم دریا تِ بینم

به صحرا بنگرم صحرا تِ بینم

به هر جا بنگرم کوه و در و دشت

نشان از قامت رعنا تِ بینم.

قال علی علیه‌السلام: ما رایت‏ شیئاً الا و رایتُ الله قبله و معه و بعده. قصار نهج البلاغة

هیچ پدیده‏‌اى را ندیدم جز آنکه خداى را قبل از آن، با آن و پس از آن دیده‏‌ام.

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

گر شبی در خانه جانانه مهمانت کنند،   گول نعمت را مخور مشغول صاحبخانه باش.

برای شنیدن این سخنرانی به صورت کامل اینجا را کلیک کنید.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۳/۰۳/۲۲
مرتضی آزاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">